Gehaakte babyslofjes

Warning: Illegal string offset 'before_widget' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 769 Warning: Illegal string offset 'after_widget' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 771 Warning: Illegal string offset 'before_title' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 773 Warning: Illegal string offset 'after_title' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 775 Warning: Illegal string offset 'before_widget' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 769 Warning: Illegal string offset 'after_widget' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 771 Warning: Illegal string offset 'before_title' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 773 Warning: Illegal string offset 'after_title' in /mnt/web112/e3/11/51964711/htdocs/RiaenCayley/weblog/wp-content/plugins/mycustomwidget/my_custom_widget_functions.php on line 775

Oma’s aan de top, het feesten kan niet op. En daar stopt het niet, want net als onze liefste grootmoeders kiezen we tegenwoordig ook een grijze coupe en hebben we er een nieuwe hobby bij: breien en/of haken. Het ene haak- en breicafé volgt het andere op, en we snappen maar al te goed waarom. Je zit lekker warm binnen én je vult je garderobe aan zonder je portefeuille te plunderen.

Gezellig bijkeuvelen met vriendinnen, of gewoon even een momentje voor jezelf, en ondertussen een nieuwe trui in elkaar knutselen? Dat is pas een win-win situatie, als je het ons vraagt. En daar zijn we niet alleen in. Kijk dus niet verbaasd als je op de trein een jonge twintiger of prille dertiger met twee breinaalden in de plaats van een smartphone tussen haar vingers ziet. Haken en breien zijn hét retro tijdverdrijf du moment.

Al hoeven we natuurlijk niet altijd aan onszelf te denken. Ook man- of vriendlief gaat graag de straat op met een zelfgebreide sjaal, net als de kinderen. En dat laatste heeft ook Ellen Kegels goed gezien. De breikoningin, bekend van het succesvolle merk LN Knits, lanceerde immers onlangs haar nieuwe boek ‘In de Wolken’, een brei- en haakboek voor de allerkleinsten. Van een snoezige onesie tot een warme voetenzak of heerlijk zachte beanie, je kleine kapoen zal deze winter gegarandeerd géén kou lijden.

En voor wiens vingers al jeuken om zelf aan de slag te gaan, hebben wij alvast het patroon voor deze superschattige en warme babyslofjes.

Voor benodigdheden, lees verder op HLN.