Cayley en X11

Afgelopen dinsdagochtend de eerste dag VMBOschool voor Cayley. Ze hoefde alleen haar rooster op te halen en kreeg uitleg over het één en ander. Al haar boeken/werkboeken e.d. blijven op school dus woensdagmorgen de 1e helft meegenomen op de fiets. Nou dat was zwaar! Op mijn whatsapp-berichtje met Ging het een beetje op de fiets? kreeg ik als antwoord: Nee ging nog langzamer dan een oude man! Donderdag het laatste restje boeken mee naar school en vanmorgen had zij dus een redelijk lichte tas! Inmiddels is haar fiets ook voorzien van een fietstas en snelbinders, zodat ze haar gymtas, regenjas e.d. ook wat makkelijker kan meenemen en niet alles voorop in haar mand hoeft.

Wel merk ik ondertussen dat de moeheid begint toe te slaan, want gisteravond was ze heel snel in slaap! En dat is heel wat voor Cayley! Vanmorgen vroeg riep ik haar en kreeg als antwoord: Maaaaammmmm ik ben nog zóóó moe!
Tja dat is pech, maar morgen en zondag kan je lekker uitslapen en maandag ga je lekker 3 dagen op kamp naar Oldenbroek!

Wat zal ze de komende tijd moe en afgepeigerd zijn van alle nieuwe indrukken die op haar weg komen!

Wordt vervolgd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *